God Jul

Goda nyheter från året som gått!

Ett verksamhetsår har passerat och vi passar nu på att blicka tillbaka och reflektera över allt vi gjort under året som gått.

Tack till alla nya och gamla kunder

Vi är väldigt glada över att vi har fått fortsatt förtroende och fått varit med att utveckla våra kunders verksamheter och deltagit i en rad nya och spännande projekt. Vi har under året som gått också haft glädjen att knyta till oss nya kunder, vilket är ett kvitto på att vi har ett bra erbjudande och att vi gör rätt saker! Så varmt välkomna alla nya kunder och till er som har varit kund hos oss sedan en tid tillbaka, stort tack!

Nya kollegor och kunskapsåterföring

När ett plus ett blir tre. Nya kollegor, nygamla kollegor, kompetens, erfarenhet och förmågan att ta hand om varandra är en mix som gör att vi växer. Som medarbetare hos oss får du en spännande och varierande framtid där du själv i hög grad kan påverka din utveckling och ditt resultat. Vi vill speciellt hälsa alla våra nya kollegor; Daniel, Stephen, Christer, John, Carina, Mats och Mikael varmt välkomna till oss. Vi har även i år haft en projektkurs i praktiska färdigheter i att arbeta med system baserade på IBM i och RPG. Kursen som är på 7.5 hp anordnades tillsammans med Göteborgs Universitet. Det är för oss mycket givande att möta dessa entusiastiska personer som visar på stor vilja och engagemang, vilket också har lett till framtida anställningar.

Strategiska partnerskap

Arbetet med att stärka våra samarbeten med strategiska partner har varit lyckosamt under 2017. Vid årets slut har strategiska partnerskap slutits med tre partner; ARCAD Software, Pulsen Production AB & vi har blivit IBM Cloud Business Partner. Vi tror att våra övergripande, långsiktiga samarbeten kommer att öka relevansen för våra kunder i form av att vi kan erbjuda produkter och tjänster som möter behov och förväntningar genom hela kundresan.

Event

Från Inköpardagen i Norr till COMMON iTour – vi ser fram emot att mötas igen!
Tack alla ni som har besökt oss på mässor, events och seminarier under året. Vi har också hunnit starta en föreläsningsserie med efterföljande afterwork, där vi bjuder på intressanta ämnen och mingel med andra kollegor i branschen. Först ut nästa år gästas vi av Kjell Enhager. Kjell Enhager är coach inom näringsliv, kultur och idrott. Han har föreläst för hundratusentals personer och coachat några av de största världsstjärnorna och företagen i Sverige och världen. Håll utkik på apper.com!

Användardagar

Våra användardagar för SIM och SODA är tillfällen för oss att nätverka, inspirera och möta våra kunder för att tillsammans utveckla våra produkter. Dessa tillfällen och all positiv respons ger oss fortsatt energi att anpassa våra produkter, tjänster och support inför kommande releaser. Fler tillfällen kommer under året så håll utkik i mailen efter inbjudan.

God Jul och Gott Nytt År!

Vi är redo för 2018 och hoppas att vi tillsammans kan göra ett riktigt spännande verksamhetsår. Vi riktar också ett stort tack till alla våra kunder, samarbetspartner och leverantörer.

Till sist vill vi också önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!