Lyckad After Work!

Omkring 100 glada kunder, anställda och partners dök upp på vårt nya event, en lättsam After Work med föreläsning. Kvällens föreläsare var Renata Chlumska som är en av vår främsta äventyrskor. Vi som arrangör tycker att kvällen blev mycket lyckad och ser redan fram mot nästa.

Vår VD P-A Freiholtz välkomnade alla gäster och berättade om bakgrunden och syftet med vår After Work-serie. Han berättade också om platsen Kvarteret Lyckholms, som är en väldigt vacker och unik miljö där gammalt möter nytt. Från att ha uppförts på 1800-talets slut i syfte att tjäna som ett anrikt bryggeri så är det idag en plats för moderna, miljövänliga och flexibla kontor och konferensmöjligheter för nya möten.

Vi fick därefter ta del av Renatas äventyr och utmaningar där hon berättade om hur hon tog sig upp på sju toppar av världens högsta berg, när hon ensam i kajak och cykel kämpade för att ta sig runt Nordamerikas kustlinje under fjorton månader, och vi fick även en inblick i hennes kommande utmaning där hon inom en snar framtid kommer att ta sig ur i rymden. Något som vi tar med oss från Renatas föreläsning är att alla kan uppfylla sina drömmar, bara man vågar!

Kvällen avslutade med god mat och dryck samt en hel del intressanta diskussioner.

Stort tack till alla som gjorde denna kvällen så lyckad!