Är du vår nya medarbetare?

Vi söker en medarbetare till vår tekniska support på APPER Systems. Vi söker dig som är positiv, lättlärd och alltid har kunden i fokus.

Som supporttekniker hos oss kommer du att vara kundens första kontakt, där du hjälper och vägleder kunden på bästa möjliga sätt. Kundkontakten sköts via e-post och telefon. Vår produkt heter SIM (Supply Integration Manager) och är en webbaserad applikation som hanterar flöden mellan kund och leverantör i ett Supply Chain-flöde.

Vår support har öppet måndag till fredag mellan kl. 08–22, det innebär att man som supporttekniker har ett rullande schema där dagtid är 08:00–17:00 och kvällstid är 13:00–22:00 men arbetstiderna kan komma att variera.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en positiv person och som alltid sätter kunden i fokus. Du bör ha en god förståelse för IT-relaterade uppgifter samt besitta egenskapen av att snabbt kunna ta in ny information.

Våra kunder finns runt om i hela världen och därför ser vi gärna att du hanterar engelska i både tal och skrift då vi alltid bemöter kunden på ett vänligt och professionellt sätt. Har du erfarenhet från kundtjänst eller teknisk support sedan tidigare så är det alltid välkommet men inget krav.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg vid Lyckholms fabriker. Vi erbjuder goda anställningsvillkor och förmåner. Har du några frågor angående tjänsten är du alltid välkommen att kontakta Yosef som är supportansvarig på Apper Systems som du når på tel. 0703-61 25 13.

Din ansökan skickar du till yosef.muhammad@apper.se

Låter det här som din blivande tjänst? Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Startdatum för tjänsten är i mitten av januari 2017.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.