Senaste nytt från APPER®

God tillväxt & förbättrad marknadsposition för APPER under kvartal tre

Vi tog flyget till Berlin för att konferera, möta hösten och hälsa oktober välkommen.

Kvartal tre brukar för de allra flesta verksamheter betyda återhämtning och semestertider, så även för oss på APPER. Samtidigt har det varit händelserika tre första kvartal med stort fokus på tillväxt genom långsiktighet och fortsatt förtroende hos våra befintliga kunder, parallellt med att vi också har utökat vår marknad med nya kunder.

I Berlin var vårt syfte med konferensen att fortsätta vårt påbörjade arbete med att utveckla vårt samlade erbjudande och vår kärnverksamhet. Med detta som grund, engagerade medarbetare och ett för våra kunder attraktivt erbjudande, ser jag att APPER går en lovande höst och vinter till mötes, berättar P-A Freiholtz..

Med koll på kod

Vi har i början av hösten fått glädjen att hälsa Emil Sidén och Christoffer Öhman välkomna som IT-konsulter. Emil och Christoffer kommer direkt från en 3-årig systemvetarutbildning. De kommer närmast att arbeta med förvaltning och utveckling i vintage-system ute hos kund.

Vintage-system är en utmaning för många organisationer och många gånger en komplexitet i större företag. Att förvalta och utveckla dessa system är en del i vårt erbjudande och en spetskompetens som gör oss unika.

Christoffer, till höger på bilden berättar lite om sig själv.

– På APPER arbetar jag som IT-Konsult på den så kallade ”Vintagesidan” och jag gör mitt bästa för att hålla ner medelåldern! Innan jag började arbeta här har jag studerat. Jag gick direkt från Gymnasiet till Göteborgs Universitet där jag läste Systemvetenskap. Under utbildningen har jag även sommarjobbat som bland annat budbilschaufför och systemutvecklare i .Net. På fritiden spelar jag innebandy vilket jag gjort i många år. Jag gillar och försöker även hinna med friluftsaktiviteter som att vandra i både skog och fjäll.

Emil beskriver sin roll som inriktad mot IBM i plattformen och RPG utveckling.

– En gång i tiden pluggade jag ekonomi, efter det har jag jobbat till sjöss under många år och alldeles innan jag började på APPER studerade jag Systemvetenskap samt arbetade som systemadministratör på redovisningsavdelningen hos ett stort energibolag i Göteborg. På fritiden spenderar jag mycket tid med att studera börsen och förvalta olika investeringsportföljer. Annars ägnar jag mig helst åt att vara ute och promenera med mina hundar, avslutar Emil.

När vi frågade vilken favoritlunch som killarna gillar allra bäst kom Vasatorparen i Helsingborg upp lite otippat. När vi har vägarna förbi Helsingborg ska detta undersökas närmare 🙂

Varmt välkomna!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.