Förenkla vardagen för dig inom bageribranschen

BakeIT är ett intelligent bagerisystem för bagerier och konditorier som ser till veckoplanering för både butik och produktionsställe. Det ställer därför många krav på försörjningskedjan och tillsammans med vårt kassasystem ASSET förbinder vi bageri med butik och får en helhet över hela kedjan.

Effektiv orderhantering

Orderhantering är grundfunktionen i BakeIT. Detta medför att du enkelt kan skapa order och sköta din veckoplanering av inköp direkt från bageriet.

 • Order och beställning

  Skapa en beställning direkt från butik till bageri mot direkta kundorderbehov. Med BakeIT kan du förbättra dina prognoser genom att dela information och göra fasta veckoplaneringar och beställningar. Det går enkelt att även att sätta upp delleveranser, efterbeställningar och justera beställningar efter behov och säsong. Prisjusteringar går att göras i förväg, BakeIT hanterar prislistor, avtalspriser och rabatter.

 • Produktion

  Bake IT effektiviserar kedjan mellan beställning och produktion och leverans mellan beställare och bageri, så kallad orderbunden produktion. Spara tid och automatisera flödet genom att ha all information samlat i samma system. Beräkning med recept, råvaror och priser. Systemet hanterar olika produktions- och förpackningslistor samt etiketter.

 • Logistik

  Med BakeIT kan du få full kontroll och flera olika sätt att hantera leveranser. Allt från direktleverans från bageri till butik, sätta upp leveransregister och detaljerad leveransplanering samt hantera delleveranser, reklamationer, returer och överskott från butik. Statistik över returer och lagerhantering för exempelvis inköpta varor.

 • Statistik

  I BakeIT finns statistik och orderhistorik på varje kund och artikel. Det ger dig en överblick och koll på tidigare order och du kan enkelt göra analyser för din försäljning. I BakeIT kan du enkelt ta ut fakturaunderlag och se tidigare utförda fakturor. Systemet hanterar även engångskunder.

För bagerier med egna butiker och som använder BakeIT som system får en smidig integration och enkel bokföring.

Bokföringen sköts direkt i vårt affärssystem Løsning1 eller annat bokföringsprogram som exempelvis Visma.

Färskt bröd varje dag till våra kunders butiker. BakeIT förenklar produktionsplaneringen i bageriet och beställningshanteringen från butikerna. Planerade leveranser och leverans till butik efter behov minskar sedan både överproduktion och överskott från butik.

Välkommen till Løsning1 användarmöte

Detta är ett tillfälle för dig som är nyfiken och vill veta…

Apper förvärvar BakeIT

Apper har i dagarna förvärvat BakeIT – ett digitalt ordersystem…
POS

Apper förvärvar norska programvarubolaget Computanse AS

Apper förvärvar det norska programvarubolaget Computanse AS…
Modernisera

Apper förvärvar ERP-produkten, Løsning1 från Jeeves

Från den 1 juli 2019 tar Apper Systems AB över produktansvaret för…

Kontakta oss för en demo av BakeIT

  Namn*

  Email*

  Telefon*

  Ämne*

  Meddelande*