God Jul och Gott Nytt År!

God Jul önskar vi till er alla

Stort tack för i år – Välkommen 2024!

Kära kunder, värdefulla partners, uppskattade leverantörer och framför allt våra hängivna medarbetare. När vi nu närmar oss slutet på 2023, ett år som varit lika dynamiskt som utmanande inom IT-branschen, vill vi ta tillfället i akt att uttrycka vår tacksamhet för ert bidrag till vår gemensamma framgång. Under året har vi tillsammans navigerat genom ett IT-landskap i ständig förändring, där innovation och digital transformation varit nyckelord.

Året 2023 har varit en resa präglad av betydande framsteg inom våra verksamhetsområden där vi moderniserar och skapar innovativa lösningar för verksamhetskritiska IBM i-system, tillhandahåller marknadens enda helintegrerade kassasystem för M3, samt digitaliserar och automatiserar verksamhetskritiska affärsflöden med vår EDI-lösning SIM.

Vi har sett hur dessa områden inte bara förändrat våra egna arbetssätt, utan också hur de har hjälpt våra kunder med deras största affärsutmaningar. Som ett bolag inom verksamhetskritisk IT är vi stolta över att vara i framkanten av denna utveckling och över att kunna dela denna resa med er. Ert engagemang och ert stöd har varit ovärderligt under detta år. Ni har varit en del av vår framgång och vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med er under 2024.

Läs hela vår julhälsning här.