SODA-dagen

APPER hälsar både befintliga och nya kunder varmt välkomna att närvara på 2017 års användarträff för SODA – Samhällsorienterings databasadministration den 31 maj med start vid lunch.

Användardagen kommer att äga rum i närheten av våra lokaler i Göteborg, mer information om exakt plats och agenda kommer senare.

Under denna dag kommer ni bjudas på glimtar av kommande nyheter i SODA, lyssna på hur andra använder systemet i deras verksamhet samt arbeta fram hur framtidens SODA ska fungera. Självklart kommer det bli tid för mingel och samtal på tu man hand med kollegor i samma bransch.

Har du kollegor som inte har fått denna inbjudan? Då saknar vi troligtvis deras e-postadress. Du får gärna skicka denna inbjudan vidare till dem. Vill du anmäla dig redan nu kan du göra det via info@apper.se annars kommer mer information och en agenda inom några veckor. Lunch och enklare förtäring kommer att erbjudas, så meddela gärna eventuella allergier.