GodJul

Tack för ett fantastiskt 2018

Julen är snart här och ännu ett år har passerat. 2018 har varit ett händelserikt år. Stundande ledighet ger oss tid för eftertanke och tid för att landa i det arbetsår som gått. Vi har under året fått förtroendet att leverera våra tjänster och produkter till många nya kunder och utökat våra befintliga kunders affärer. Vårt erbjudande har under året förtydligats och förbättrats samtidigt som vi slutit viktiga samarbetsformer med strategiska partners.

Nya kollegor och kompetensutveckling

Vi växer och vi står i startskottet för en förändringsresa. Vi haren hög ambition och en uttalad strategi om kompetensväxling. Vilket gör att vi under våren 2019 kommer att påbörja en specialinriktad utbildning och kompetensplanering för IBM i. Detta är ett sätt att attrahera och rekrytera unga talanger i början av karriären och en väg för oss att kunna växa och rekrytera på ett bättre sätt. Vår unika kompetens inom IBM i behöver förstärkas och då gäller det att kunna attrahera denna målgrupp. Modernisering och utveckling är ett behov hos våra kunder så att de i sin tur kan erbjuda sina kunder en betydligt skarpare digital upplevelse.

Vår organisation växer och vi har hälsat ett tiotal nya medarbetare välkomna till oss. Vid årets slut är vi nu närmare sextio specialister som till vardags hjälper våra kunder med deras IT-utmaningar. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. De är vårt ansikte utåt marknaden och de lägger grunden till våra goda och långvariga samarbeten med våra kunder.

Event och användardagar

Under året har vi arrangerat två spännande och intressanta föreläsningar för våra kunder och anställda med efterföljande Afterwork. Inspiratörer som Kjell Enhager, mental coach inom idrott, kultur och näringsliv samt Anneli Eriksson, sjuksköterska med många uppdrag inom Läkare Utan Gränser har gästat oss. Bägge personer med en stor källa av erfarenheter och som delat med sig av omvälvande händelser i livet. Vårens föreläsning är under planering och vi lovar att det blir något att se fram emot.

För våra två produkter SIM och SODA har vi genomfört två inspirationsdagar. Dessa har gett våra användare ett bra tillfälle för att uppdatera sig om möjligheterna med de bägge IT-plattformarna. Både vad som händer med produkterna idag och vad som planeras för i morgon. Dessa dagar är värdefulla för oss och all positiv respons ger oss fortsatt energi att anpassa vårt erbjudande. Under 2019 planerar vi nya tillfällen så håll utkik i mailen efter inbjudan.

Vi har också medverkat och ställt ut på strategiskt viktiga mötesplatser inom vår bransch. Branschdagar som exempelvis Supply Chain Outlook och Common Sweden Conference. Under 2018 blev Apper även nominerade till att medverka i Odette International Technology Committee som IT- och Supply Chain-experter. Genom Daniel Hognerts medverkan hoppas vi kunna representera våra kunder och bidra både till aktuella rekommendationer och framtida implementationsstrategier för B2B-kommunikation.

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på Apper vill tacka alla våra kunder, samarbetspartners, leverantörer och alla anställda för året som gått och önska er alla en God Jul och Gott Nytt år! Vi ser fram emot att träffa er efter julhelgerna och fortsätta utveckla vårt samarbete under 2019. Vi hoppas att det nya året kommer att innehålla många spännande möjligheter och utmaningar för oss inom IT-branschen och att vi tillsammans kan vara så proaktiva och innovativa vi kan för att lyckas med våra kommande investeringar.

I år har vi precis som tidigare år valt att ersätta julklappar med ett bidrag. Denna gång ger vi vårt stöd till Läkare Utan Gränser, genom att vara deras Företagsvän under 2019. Ett bidrag som är en liten hjälp för att de skall kunna utföra sitt viktiga arbete med att rädda liv och lindra nöd där det behövs allra mest.

Vi ser fram emot 2019 tillsammans med er.

Vännerna på Apper.