Orädd, stark och snabbtänkt

Det är tre ord som beskriver Madelene Järleby

Vi lär känna Madelene som till vardags ansvarar för flödet mellan kundsupport och daglig kommunikation mellan våra kunder och projekt på Apper. Madelene trivs i den kundorienterade miljön som genererar kontakter både externt och internt. Den varierade kommunikationen ger henne breda erfarenheter och en plattform för att komma ett steg närmare att arbeta med ledarskap och teamutveckling. Hon är trivs med att vara en del av ett team där man jobbar mot samma mål och har en arbetsmiljö som bidrar till utveckling och plats för många skratt och där kollegor bidrar till att stötta varandra.

Vi ställde några frågor till Madde

Madde

Hur länge har du jobbat på Apper?

– Jag fick kontakt med Apper via Crossfit Göta hösten 2018 – där P-A som är bolagets VD är en aktiv medlem. Jag var sugen på nya utmaningar, och slängde ut en blänkare om att jag sökte nytt jobb. De sa att jag skulle skicka in mitt CV. Jag minns att jag tänkte att det låter superkul, men jag har noll erfarenhet av IT-branschen…  Men då de intygade att detta inte var något problem, skickade jag in en ansökan och fick komma på intervju.

Är det lika roligt som du trodde att arbeta med kundsupport?

– Absolut, över mina förväntningar! Tyckte allt var supersvårt i början, men nu börjar saker och ting falla på plats.

Vill du berätta något personligt om dig själv och vad du tycker om att göra på fritiden?

–  Jag är 29 år (nåja, ett par månader till i alla fall), och bor med min kille Johan vid Korsvägen. Har bott i Göteborg hela mitt vuxna liv – firar 13 år på framsidan i år – och bodde innan dess i en förort till Stockholm. Spenderar mycket tid med att lyfta skrot på Crossfit Göta, och försöker bli en bättre löpare genom att lufsa runt i Skatås. Är en sådan där jobbig morgonpigg jäkel som älskar att vakna tidigt en lördag morgon och dra på ”Ring så spelar vi” och dricka en kanna kaffe. Jag har också ett brett mat- och vinintresse och tycker att det ska vara gött att leva!

Vilket var ditt första intryck av Apper?

– Spännande! Ser många möjligheter. Även om jag bara är i början av mitt inlärande, lär jag mig otroligt mycket varje dag och tycker att det är riktigt kul och motiverande. En ständig utveckling! Känns som ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter

Vad anser du är dina största erfarenheter från dina tidigare arbeten?

– Jag har haft en roll med ledarskap i mina tidigare tjänster, och tror att jag kan bidra med mycket positiva energi och motivation till företaget. Kände mig som en i gänget från dag ett och blev välkomnad med öppna armar!

Tidigare har jag arbetat som Säljledare på Ica Kvantum Munkebäck och då ansvarat över bröd- och bageriavdelningen, vilket innefattade allt från försäljning, lönsamhet, uppföljning och budget, till sortiment och personalansvar. Där jobbade jag i 5,5 år. Nu senast var jag med och startade upp Mr Bear Family Barbershop från början (sep-17 till december -18) och var där butiksansvarig, där mina främsta ansvarsområden var butik, tidsbokning, inköp, sortiment, schemaläggning samt innehåll på sociala medier.

Jag trivs bra med att ha ansvar och har som målsättning att ha en liknande roll på Apper 🙂