Sandra, en av rösterna i supporten

Ingenting är omöjligt

– Det finns inget som är omöjligt, med tålamod kommer man långt. Så inleder Sandra när hon får en fråga om vilken erfarenhet hon gärna tar med sig in i sitt nuvarande jobb. Sandra Andersson som i somras tog systemvetarexamen är idag anställd hos oss på Apper som supporttekniker för produkten SIM, Supply Integration Manager. – Det bästa med jobbet som supporttekniker är att man kommer nära Appers kunder och får förståelse för kundens behov av SIM och hur det fungerar, fortsätter Sandra. – Redan efter ett halvår på Apper är ingen dag den andra lik och det finns så mycket mer att lära sig och göra. SIM är ett system som inledningsvis inte upplevdes som komplext, men som nu visar upp nya sidor varje dag, fortsätter Sandra.

– Berätta gärna lite om dig själv och hur det kom sig att du sökte till oss på Apper?

– Jag bor i en liten röd stuga med vita knutar tillsammans med två svarta katter i Kungsbacka. Utöver mina katter har jag också en häst. Under de senaste åren har jag studerat och har sedan juni 2019 en systemvetarexamen. Innan mina studier har jag provat på många olika yrken, bland annat som cafébiträde i ett 1800-tals café (Äskhults by) och som hästskötare. När jag arbetade som hästskötare var det främst som markpersonal i ett stort travstall.

Jag hittade Apper via ett Facebook-inlägg där Daniel Hognert efterfrågade fler kollegor ifrån Kungsbacka. Då skrev jag upp Apper i en lista av företag att kika närmre efter studierna. När examen närmade sig gick jag igenom listan igen och tyckte att Apper kändes som ett bra, stadigt och gediget företag att skicka in en spontanansökan till då det varken var stort eller för litet. Det kändes som ett lagom företag att prova lyckan i helt enkelt. Och det gick ju bra!

Sandra berättar om sitt
första intryck på Apper.

”Trivsamt och lagom! Kontoret var lagom stort, stilrent och ordningsamt. Stämningen här var lagom lugn och mina nya medarbetare verkade glada och såg ut att trivas. ”

 

Vi frågar Sandra om den första tiden på Apper och om den har motsvarat hennes förväntningar.

– Mina förväntningar har överträffats. Jag inledde min tid på Apper genom att bli inbjuden till att delta i en afterwork med föreläsning av Henrik Fexeus och efterföljande turkisk buffé. Detta var en mycket trevlig start vilket gjorde att jag kände mig välkommen in i gänget från dag ett. När man arbetar här känner man sig inte som en droppe i havet av medarbetare, utan att mina medarbetare lyssnar om man har något att säga, samtidigt som det inte är någon brist på härliga kollegor att ställa frågor till eller äta lunch med. Dessutom har vi ”Crossfit” på fredagar, vilket jag aldrig hade provat på tidigare och det har ju visat sig vara enormt kul, speciellt att få göra det med alla kollegor varje vecka!

Hobby och husdjur är en stor del av Sandras fritid. – Jag tycker om att umgås med min häst som är en pensionerad travhäst numera skogsmulle/hobbyhäst. När karriären är över på travbanan finns det såklart mycket hästliv kvar och många saker att göra tillsammans. En travhäst är väldigt mångsidig och bland annat så gilla vi att ta turer med vagn. Själv gillar jag också att ta härliga promenader i naturen och att baka, då helst med choklad.

Avslutningsvis vill vi också passa på att säga några ord om Appers support och den insats Sandra gör dagligen. Det finns många situationer där våra supporttekniker behöver vara snabbfotade och kunna lösa kundens problem. Vi tycker att Sandra är en uppskattad kollega och är bra på att lyssna och ge våra kunder snabb service. Hon kan också prioritera och hålla flera bollar i luften samtidigt för att kunna hantera de utmaningar som jobbet ibland kan innebära.