• Stolta över våra RPG-utbildningssuccéer!

Vi på Apper tror på kraften i utbildning och kompetensöverföring

” Det har varit en otrolig resa att se våra kunders team bli mer självsäkra och effektiva i sin användning av RPG,
och vi ser fram emot fler utbildningstillfällen.

Projektet har drivits gemensamt mellan Crosskey och Apper.

Crosskey (grundat 2004) kombinerar omfattande IT-kunskap med flexibilitet, engagemang och en personlig touch. De gör det enklare att skapa nya intäkter från finansiella tjänster för en snabbare marknadsintroduktion med rätt erbjudande. Crosskeys expertis omfattar allt från traditionell bankverksamhet till eBanking, kort- och mobilbetalningar och kapitalmarknader samt Open Banking. De har kontor i Mariehamn, Stockholm, Helsingfors och Åbo. Crosskeys kunder spänner över Norden och de inkluderar Ålandsbanken, S-Pankki, DNB och Marginalen Bank.

Praktiska behovsanpassade utbildningar i modern RPG

Den senaste månaden hade vi förmånen att genomföra en skräddarsydd utbildning i Modern RPG för några av våra värdefulla kunder och vi är väldigt glada över det positiva mottagandet!

Varje utbildning designas noggrant för att möta specifika behov och utmaningar som både våra kunder och branschen står inför. Genom att kombinera teori med praktisk tillämpning kunde vi erbjuda en djupgående förståelse för RPG-programmering och dess tillämpningar i affärskritiska system.

Några kommentarer från deltagarna

”Utbildningen i IBM och RPG var riktigt bra och värdefull hjälp, särskilt när det gäller syntaxen.”

”Kursinnehållet var strukturerat och stegvis uppbyggt, vilket underlättade inlärningen.”

”Att ha moment där du fick arbeta självständigt var en positiv aspekt, eftersom det främjar fördjupad förståelse.”

”Tempot under den första veckan var lämpligt och gav en bra start.”

”Jimmy var en hjälpsam och kompetent lärare, vilket bidrog till en positiv utbildningsupplevelse.”

Crosskey är en av IT-leverantörerna inom bank och finans som inser värdet av sina komplexa affärssystem på IBM i-plattformen och har valt att satsa på både moderniseringar och kompetensutveckling.

Stort tack till alla våra deltagare från Crosskey för ert engagemang och entusiasm! Ni inspirerar oss att ständigt förbättra oss.

Appers tjänster

  • Vi bygger det tillsammans med delaktighet

    Varje utbildning designas noggrant för att möta specifika behov och utmaningar som både våra kunder och branschen står inför.

  • Det räcker inte med kunskap – det behövs träning!

    Genom att kombinera teori med praktisk tillämpning kunde vi erbjuda en djupgående förståelse för RPG-programmering och dess tillämpningar i affärskritiska system.

Lyckad digital transformation – vi tar ett helhetsgrepp

IBM i och IBM Power

Modernisering IBM i

Genom modernisering kan ni behålla kraften i befintlig IT-lösning och de konkurrensfördelar som är förknippade med kundanpassande system samtidigt som ni öppnar upp för ökad funktionalitet, effektivitet och användarvänlighet.

Detta gör att ni säkrar investeringar som har gjorts i lösningen under årens lopp samt att ni säkerställer att ni får maximal utväxling från dessa i syfte att kunna möta nutida och framtida affärskrav.