En kväll med tankeväckande humor

– välkommen till en humoristisk föreställning om utanförskap och att våga stå upp för den man är.

Marika Carlsson

Foto: Maria Östlin | www.roa.se

På ett underhållande och träffsäkert sätt kommer Marika Carlsson, en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker ta upp tunga ämnen som rasism och utanförskap utifrån sina egna erfarenheter. Vi lovar en kväll med tänkvärda reflektioner, skratt och nya insikter.

Vi är väldigt glada över att få välkomna Marika Carlsson till oss på Apper. Marika Carlsson är en smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan.

Hur blev det så här?

Marika föddes i Etiopien, hamnade i Sverige och blev ståuppkomiker. Hennes livshistoria är en inspiration till att våga tänka nytt. Att se våra egna tillkortakommanden men också att våga reflektera över varför vi alltid säger nej till förändringar. Vad skulle hända om vi vågade säga ”ja” och lämnade vår comfort zone?

Vi har alla ett förflutet med utmaningar och händelser som har påverkat en till den man är idag. Men hur medveten är man egentligen om ens egen utveckling från den man var till den man faktiskt vill bli?

Marikas föreläsning är lustfylld, humoristisk, allvarlig men framförallt inspirerande om hennes egen historia men också om hur du kan skriva och ändra på din.

Välkomna till oss i höst! Vi återkommer med ett datum för vår afterwork med föreläsning.

Din anmälan vill vi ta emot så snart som möjligt då våra AW med föreläsningar är mycket populära och antalet platser begränsade.

Hålltider
17:00-17:45 Välkomstdryck & mingel
18:00-19:00 Hur blev det så här? | Marika Carlsson
19:15 Buffé

Hitta till oss och Lyckholms Restaurang & Konferens.

Frågor?
Har du några frågor om eventet går det bra att kontakta Helen Johansson på helen.johansson@apper.se eller via telefon 0702-43 44 28.

Ja, jag vill gärna komma på AW i höst!

  Namn*

  Företag*

  Email*

  Telefon*

  Vänligen meddela oss om eventuella allergier eller specialkost här.

  Genom att skicka in detta formulär ger du ditt samtycke, enligt dataskyddsförodningen (GDPR), till att lämnad information och uppgifter sparas av APPER. Läs mer om dataskyddsförordningen här. (Extern länk.)