Få din IT-vardag att fungera

Med vår lokala och digitala närvaro kan vi hjälpa företag och organisationer att få vardagen att fungera i kritiska stunder och situationer som kan uppstå. Rätt IT-stöd, rådgivning och support vid till exempel nyckelpersoners frånvaro och sjukdom.

 • Företag och Organisationer

  Vi erbjuder trygghet genom att kunna hjälpa till med det viktiga som till exempel; daglig back-up, brandväggar, molntjänster, programvaror och utrustning. Vi anpassar vår IT-support helt efter din verksamhets behov och situation.

 • Arbetsplats och distansarbete

  För att era medarbetare ska få en enklare vardag kan vi hjälpa till med IT-stöd på plats. Det kan vara hjälp med uppsättning av distansarbete, installationer, utrustning som datorer, skärmar och andra digitala hjälpmedel.

 • Infrastruktur

  Vi kan möta och hantera era behov kring er infrastruktur. Oavsett om er data finns i molnet eller lagras på en lokal server. Vi har också lösningar och kunskap kring affärskommunikation till och från er IT-plattform.

 • Applikationer

  Vi kan se till att era nuvarande applikationer fungerar som de ska, förvaltas på rätt sätt, utvecklas vid behov samt säkerställa integrationer mellan befintliga system och integration mot nya system.

 • Support och service

  Vi erbjuder supporthantering. Vi hjälper er gärna med era supportfrågor och har all vår supportpersonal lokalt placerade i Göteborg. Vi arbetar kundnära och har snabba svarstider och utarbetad metodik för problemlösning.

 • IT-säkerhet

  Vår branscherfarenhet och kompetens gör att vi kan leverera inom hela värdekedjan, från start till slut, med fokus på att korta ledtider och skapa affärsnytta. Vår räckvidd är från specifika projekt till fullständig outsourcing av IT.

IT-support

Om Apper

Vi är ett hängivet team av erfarna IT-specialister som är redo att hjälpa er med er IT.

Vi erbjuder smarta tjänster och pålitliga produkter som effektiviserar och förenklar våra kunders affärsprocesser och vardag. Hos oss hittar du också produkter för hantering av Supply Chain Management och vi erbjuder sourcing av verksamhetskritiska system med ledande specialistkompetens i Norden för modernisering av applikationer på IBM i och IBM Z.

Vi finns när du behöver oss

Vi har kontor i Göteborg och Stockholm och en digital närvaro i hela Norden, vilket gör oss nära våra kunder och deras verksamhet. Genom att vara engagerade, personliga och besitta specialistkompetens inom verksamhetskritiska system garanterar vi att alltid erbjuda våra kunder rätt kompetens för önskat uppdrag.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss för trygg IT-support och relaterade IT-tjänster.

  Namn*

  Email*

  Telefon

  Meddelande