Varmt välkommen till Working Together Conference på Clarion Hotel Malmö Live 24 - 26 april 2023!

Vi ses väl på M3 konferensen Working Togehter Conference?

Snart är det dags för Movex/M3 lärorika användardagar och möjlighet till personliga möten för oss med M3 intresse. Under konferensen som i år hålls på Clarion Hotel Malmö Live den 24 – 26 april 2023, får ni chansen att träffa oss och prata med andra kollegor i branschen.

Vi kommer självklart presentera vårt erbjudande inom Point of Sale där bland annat vårens nyhet är vårt molnbaserade kassasystem ASSET för M3. Appers Computanse är på plats som utställare.

På plats har ni också möjlighet att träffa våra konsulter och användare inom samma bransch som ni, samt lyssna på hur vi ser på framtidens Point of Sale lösningar.

Konferensdagarna den 25-26 april innehåller både gemensamma föredrag och många intressanta case- baserade presentationspass. Agenda för dagarna hittar du här.

Först på scen onsdag morgon den 26 april är komikern Anders Jansson som blev känd för det svenska folket genom sina populära karaktärer i humorprogrammet ”Hipp Hipp!”. Där gjorde han bland annat de omtyckta figurerna Tiffany Persson, utrikeskorren Morgan Pålsson och Mike Higgins i ”Svenska för nybörjare”. Vid detta föredrag gör Anders en humoristisk djupdykning in i kroppens mest fantastiska organ – hjärnan. Så om du satt och småsov under biologilektionen i skolan så får du nu en ny chans att förstå varför vi skrattar rakt ut när någon trillar omkull, hur det kommer sig att vissa människor är rädda för ost och vad det är som gör att vi människor är så lätta att hjärntvätta. Som vanligt när Anders Jansson tar sig an ett ämne så gör han det med hög igenkänning och många skratt. 

Konferensen avslutas med ett gemensamt föredrag av Olof Röhlander, en välkänd inspiratör, föreläsare och författare. Olof Röhlander har med sina femton år som inspiratör samlat på sig unika erfarenheter om hur arbetslivet ser ut. Han vet vad som behöver göras för att vi ska fortsätta vara relevanta och hållbart framgångsrika i en digitaliserad värld som ständigt startar om. Den sexfaldigt prisbelönte talaren sätter fingret på kärnan i det vi alla letar både i livet och i organisationer som hela tiden förändras.

Om du inte har anmält dig ännu finns det fortfarande tid, sista dagen för anmälan är den 10 april.

 Länk till information och anmälan finns här.