Hamar, Norway - Vikingeskipet

Stärk din karriär som javautvecklare tillsammans med Apper i Norge

Är du redo att ta ditt nästa steg i din karriär? Apper erbjuder nu en spännande möjlighet för dig att knyta nya kontakter och prova på att leva och arbeta i ett helt nytt land. Det här är en möjlighet för dig att arbeta i ett nordiskt it-företag med fokus på POS-system och e-handel för restaurang och detaljhandeln byggt på ledande teknik.

Våra kunder har mycket på gång och vi behöver bli fler för att stötta dem i sin utveckling. Jobbet som Javautvecklare hos Appers dotterbolag Computanse AS i Hamar Norge, erbjuder dig möjlighet att arbeta med varierande projekt i långsiktiga kundrelationer. Vårt fokus är att stärka våra kunders affärer genom att bidra med vår kompetens och långa erfarenhet av digital transformation.

Vi söker dig som är nyfiken på att arbeta utomlands och har tidigare erfarenhet av Java. Vi ser gärna att du har minst 2–3 års erfarenhet av Javautveckling. Våra kunders lösningar innebär utveckling inom såväl back-end som front-end och integration. Du kommer att få arbeta med våra produkter som exempelvis kassa- och beställningssystem (POS) som gör det möjligt för detaljhandeln att koppla ihop sina fysiska butiker med befintlig IT-infrastruktur och e-handel. Produkterna används av flertalet kunder med stora transaktionsvolymer inom restaurang och detaljhandeln.

I dina ansvarsområden ingår att ansvara för utveckling, vidareutveckling och integrering av våra kunders lösningar. Du kommer även att ansvara för att hjälpa de användare du har kontakt med så att deras upplevelse av systemet är bästa möjliga. Det är också meriterande om du som oss ser konsultrollen som ett sätt att utvecklas tillsammans med kunden och en möjlighet att växa i din yrkesroll.

Computanse har sitt säte i Bærum och i Hamar. Din placering kommer att vara i Hamar som är en tätort och huvudort i hedmark fylke. Hamar är en härlig plats för både arbete och fritid. Landskapet är varierat med såväl fjäll och vacker natur som erbjuder vandring, cykling, golf, fiske och skidåkning – längd- och slalomåkning. Dina arbetstider heltid, dagtid med möjlighet för flextid.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt. I din ansökan vill vi gärna att du berättar lite om dig själv och skickar med ditt CV till ole@computanse.no

Mer information, kontakta Ole Toft, VD för Computanse AS på ole@computanse.no +47 90 15 83 57

Om Apper – www.apper.com

Om Computanse AS – www.computanse.no