Inköpardagen i Norr

Apper deltar på Inköpardagen i Norr

Apper deltar även i år som samarbetspartner till Inköpardagen i Norr. Vi ses den 27 februari på Folkparken i Skellefteå.

Inköpardagen i Norr är ett möte inom konceptet Dagar i Norr, som har en strävan att utveckla affärstänket och nätverkandet mellan företag och verksamheter i regionen. Eventet startar kl 08.30 och på agendan står affärsmingel, nätverkande och flera intressanta talare.Omvärld och organisation är temat för i år. Seminariedagen ger en hel del intressant, b.la.

Kunskap –intressanta föreläsare som förmedlar nyttiga kunskaper inom ämnesområdet

Inspiration –föreläsningar som lyfter fram exempel, konkreta tips och möjlig utveckling

Nätverkande –möten med kollegor från området för erfarenhetsutbyte och samverkan

Talare på Inköpardagen i Norr 2019

Bland talarna märks bl.a. Kasper Huuska, Head of Sourcing, Boliden Mines och Hewan Temesghen, Generalsekreterare, Fairtrade Sverige. Moderator är Carina Dahllöf – VD Silf Competence. Läs mer om årets talare här.

Kom och träffa oss på plats

Apper har en monter på plats 8 och deltar även i år med Robert Bujdosa (bilden nedan) och Daniel Hognert. De är tillgängliga för frågor och funderingar kring vår Supply Integration Manager SIM, en helhetslösning som är som en förlängd arm från befintligt affärssystem. SIM kan kopplas effektivt och till låg kostnad mot nya parter, antingen via traditionell EDI eller via en portal, där portalen även kan användas för att komplettera befintliga flöden, administrera avvikelserapporter och förädla information.

Robert Bujdosa

Praktisk information

Tid: 27 februari kl 08.30-17.30
Plats: Folkparken, Skellefteå
Program