Prenumerera på vårt nyhetsbrev och eventinbjudningar* obligatoriskt val

Välj vilka kategorier du vill få nyhetsbrev om.

Konsten att läsa tankar | 17 maj 2019

– vad vi säger till varandra utan att veta om det

Nu hälsar vi dig välkommen till den fjärde träffen i vår föreläsningsserie. Vi är väldigt glada över att få presentera Henrik Fexeus, Mästermanipulatör och Psykologisk illusionist med sin föreläsning ”Konsten att läsa tankar – vad vi säger till varandra utan att veta om det”.

”En god relation är grunden för all meningsfull kommunikation. Innan du kan få någon att bry sig om vad du säger måste du först få dem att vilja lyssna på, lita på och tycka om dig. Det vill säga, ni behöver först ha en bra relation.

I den här roliga och överraskande föreläsningen lär Henrik dig hur du kan använda ordlös och omedveten kommunikation såsom kroppsspråk, tonfall och ansiktsuttryck till att på rekordsnabb tid skapa goda relationer med precis vem du önskar.”

Foto: Daniel Stigefelt

Om Henrik Fexeus

Idag är han Sveriges mest kända psykologiska manipulatör, mentala illusionist och förmedlare av kunskap inom omedveten kommunikation och påverkan. Henrik har skrivit tio böcker som sålt i över en miljon exemplar och hittills översatts till mer än 30 språk. Hans böcker om kommunikation används för att träna alltifrån internationella företagsledare till terapeuter världen över.

Henrik är också en unik föreläsare och mentalist. Med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker drar han utsålda hus både som underhållare och kunskapsförmedlare, samt syns ofta i tv både i sina egna program och som expertgäst i andras. Henrik har vunnit sex internationella och nationella priser för sina framträdanden.

Vi ses fredagen den 17 maj kl. 17:30 i Lyckholms Restauranger

Välkommen med din anmälan så snart som möjligt då våra afterworkföreläsningar är mycket populära och antalet platser begränsade, dock senast onsdag den 3 maj.

Hålltider
17:00-17:30 Välkomstdryck & mingel
17:30-19:00 Konsten att läsa tankar | Henrik Fexeus
19:00 Turkisk Buffé

Hitta till APPER och Lyckholms Restaurang & Konferens.

Frågor? Har du frågor går det bra att kontakta Helen Johansson, APPER Systems AB på helen.johansson@apper.se eller via telefon 0702-43 44 28.

Ja, jag vill gärna komma på afterwork med föreläsning.

Namn*

Företag*

Email*

Telefon*

Vänligen meddela oss om eventuella allergier eller specialkost här.

Genom att skicka in detta formulär ger du ditt samtycke, enligt dataskyddsförodningen (GDPR), till att lämnad information och uppgifter sparas av APPER. Läs mer om dataskyddsförordningen här. (Extern länk.)