Prenumerera på vårt nyhetsbrev och eventinbjudningar* obligatoriskt val

Välj vilka kategorier du vill få nyhetsbrev om.

Läkare utan gränser | 9 november 2018

Det började i november 1993. Tre unga läkare hade träffats på en konferens på temat ”Behövs Läkare Utan Gränser i Sverige?” och för alla tre var svaret självklart, ja.

Nu hälsar vi dig välkommen till den tredje träffen i vår föreläsningsserie. Under kvällens föreläsning får vi möta Johan von Schreeb, en av grundarna av svenska Läkare Utan Gränser/Médecins Sans Frontières (MSF), kirurg och docent i internationell hälsa vid Karolinska Institutet och Kunskapscentrum för Katastrofmedicin.

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. I över 45 år har vi bistått människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer, oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

Johan har under många år arbetat i katastrofdrabbade områden runt om i världen och utsågs till Årets svensk 2014 med motiveringen: ”Med konkreta insatser för människor som drabbas av naturkatastrofer, epidemier och krig skänker Johan von Schreeb hopp där drömmarna om en bättre värld krockar brutalt med verkligheten”. I sin föreläsning får vi ta del av Johan von Schreebs berättelse om sina erfarenheter på fältet och sitt arbete.

Vi ses fredagen den 9 november kl. 17:30 i vår trevliga miljö i vackra Lyckholms Restauranger, med en härlig inramning hämtad från klassiska Lyckholms bryggerier.

Välkommen med din anmälan så snart som möjligt, dock senast fredag den 26 oktober.

Hålltider
17:00-17:30 Välkomstdryck & mingel
17:30-19:00 Läkare utan gränser | Johan von Schreeb
19:00 Buffé

Hitta till APPER och Lyckholms Restaurang & Konferens.

Frågor? Har du frågor går det bra att kontakta Helen Johansson, APPER Systems AB på helen.johansson@apper.se eller via telefon 0702-43 44 28.

Ja, jag vill gärna komma på afterwork med föreläsning.

Namn*

Email*

Telefon*

Vänligen meddela oss om eventuella allergier eller specialkost här.

Genom att skicka in detta formulär ger du ditt samtycke, enligt dataskyddsförodningen (GDPR), till att lämnad information och uppgifter sparas av APPER. Läs mer om dataskyddsförordningen här. (Extern länk.)

SIM dagen | 9 november 2018

Välkommen till SIM användardag den 9 november 2018.

I år vill vi bjuda in dig till en inspirerande eftermiddag med efterföljande afterwork och föreläsning. Vi samlas runt 14:30 på APPERs huvudkontor i Göteborg och kommer bland annat få höra om ny funktionalitet i SIM, inspiration kring ytterligare möjligheter via plattformen men även mingel och workshop med flera andra kunder.

SIM användardag är en återkommande dag för APPERs SIM-kunder som ger en unik möjlighet att utöka nätverket, utbyta erfarenheter och uppdatera kunskaperna i SIM, men även ta del av såväl nya funktioner, kundönskemål och kommande utveckling för SIM.

Efter dagens slut (senast 17:00) ansluter vi till gemensam afterwork och föreläsning av Johan von Schreeb, en av grundarna till Läkare utan gränser.

Ja, jag vill gärna delta på SIM användardag och afterwork med föreläsning.

Namn*

Email*

Telefon*

Vänligen meddela oss om eventuella allergier eller specialkost här.

Genom att skicka in detta formulär ger du ditt samtycke, enligt dataskyddsförodningen (GDPR), till att lämnad information och uppgifter sparas av APPER. Läs mer om dataskyddsförordningen här. (Extern länk.)