Prenumerera på vårt nyhetsbrev och eventinbjudningar* obligatoriskt val

Välj vilka kategorier du vill få nyhetsbrev om.

Läkare Utan Gränser | 9 november 2018

Möt Anneli Eriksson, sjuksköterska med många uppdrag för Läkare Utan Gränser.

Nu hälsar vi dig välkommen till den tredje träffen i vår föreläsningsserie. Med anledning av att Johan von Schreeb blivit kallad till Jemen av WHO vill vi informera om att Anneli Eriksson ersätter Johan von Schreeb med sin föreläsning om katastrofhantering och ledarskap i kaos.

Anneli var den första sjuksköterskan som valdes till ordförande i den svenska sektionen för Läkare Utan Gränser. Till vardags arbetar Anneli Eriksson som projektledare inom katastrofmedicin på Karolinska institutet i Stockholm.

Anneli Eriksson

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där det behövs mest. I över 45 år har organisationen bistått människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer, oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

Sitt första uppdrag som fältarbetare för Läkare Utan Gränser gjorde Anneli Eriksson redan 1995, i Tjetjenien. Sedan dess har hon bland annat varit i Indien, Sudan, Etiopien, Niger och Liberia. I sin föreläsning får vi ta del av Annelis berättelse om sina erfarenheter från olika uppdrag i världen men också resultat av forskning som bedrivs inom Kunskapscenter i Katastrofmedicin (KcKM) och hur man möter behov – rädda liv och lindra nöd.

Vi ses fredagen den 9 november kl. 17:30 i Lyckholms Restauranger

För dig som ännu inte är anmäld, välkommen med din anmälan så snart som möjligt då våra afterworkföreläsningar är mycket populära och antalet platser begränsade, dock senast onsdag den 31 oktober.

Hålltider
17:00-17:30 Välkomstdryck & mingel
17:30-19:00 Katastrofhantering och ledarskap i kaos | Anneli Eriksson
19:00 Buffé

Hitta till APPER och Lyckholms Restaurang & Konferens.

Frågor? Har du frågor går det bra att kontakta Helen Johansson, APPER Systems AB på helen.johansson@apper.se eller via telefon 0702-43 44 28.

Ja, jag vill gärna komma på afterwork med föreläsning.

Namn*

Email*

Telefon*

Vänligen meddela oss om eventuella allergier eller specialkost här.

Genom att skicka in detta formulär ger du ditt samtycke, enligt dataskyddsförodningen (GDPR), till att lämnad information och uppgifter sparas av APPER. Läs mer om dataskyddsförordningen här. (Extern länk.)

SIM dagen | 9 november 2018

Välkommen till SIM användardag den 9 november 2018.

I år vill vi bjuda in dig till en inspirerande eftermiddag med efterföljande afterwork och föreläsning. Vi samlas runt 14:30 på APPERs huvudkontor i Göteborg och kommer bland annat få höra om ny funktionalitet i SIM, inspiration kring ytterligare möjligheter via plattformen men även mingel och workshop med flera andra kunder.

SIM användardag är en återkommande dag för APPERs SIM-kunder som ger en unik möjlighet att utöka nätverket, utbyta erfarenheter och uppdatera kunskaperna i SIM, men även ta del av såväl nya funktioner, kundönskemål och kommande utveckling för SIM.

Efter dagens slut (senast 17:00) ansluter vi till gemensam afterwork och föreläsning av Anneli Eriksson, sjuksköterska med många uppdrag för Läkare Utan Gränser.

Ja, jag vill gärna delta på SIM användardag och afterwork med föreläsning.

Namn*

Email*

Telefon*

Vänligen meddela oss om eventuella allergier eller specialkost här.

Genom att skicka in detta formulär ger du ditt samtycke, enligt dataskyddsförodningen (GDPR), till att lämnad information och uppgifter sparas av APPER. Läs mer om dataskyddsförordningen här. (Extern länk.)