Prenumerera på vårt nyhetsbrev och eventinbjudningar* obligatoriskt val

Välj vilka kategorier du vill få nyhetsbrev om.

Jag AB 2.0 | 1 mars 2018

Vad är det som gör att vissa människor och vissa företag når så mycket längre än andra?

Nu hälsar vi dig välkommen till den andra träffen i vår föreläsningsserie. Denna gång gästas vi av Kjell Enhager. Kjell Enhager är coach inom näringsliv, kultur och idrott. Han har föreläst för hundratusentals personer och coachat några av de största världsstjärnorna och företagen i Sverige och världen.

Kjell Enhager - AW

I Kjells senaste föreläsning, JAG AB 2.0, ger Kjell Enhager oss en inblick hur man kan ta sig an hela livspusslet med arbete, ekonomi, familj och relationer samt få tillvaron att fungera på ett optimalt vis. Kom, upplev och bli inspirerad av Kjells underhållande och unika berättelser om vägen till att skapa ett starkt, lyckligt och framgångsrikt liv.

Vi ses torsdagen den 1 mars kl. 17:30 i vår trevliga miljö i vackra Lyckholms Restauranger, med en härlig inramning hämtad från klassiska Lyckholms bryggerier.

Välkommen med din anmälan så snart som möjligt, dock senast fredag den 23 februari.

Hålltider
17:00-17:30 Välkomstdryck & mingel
17:30-19:00 JAG AB 2.0 Kjell Enhager
19:00 Buffé

Hitta till APPER och Lyckholms Restaurang & Konferens.

Frågor? Har du frågor går det bra att kontakta Helen Johansson, APPER Systems AB på helen.johansson@apper.se eller via telefon 0702-43 44 28.

Ja, jag vill gärna komma på after work med föreläsning.

Namn*

Email*

Telefon*

Vänligen meddela oss om eventuella allergier eller specialkost här.

Genom att skicka in detta formulär ger du ditt samtycke, enligt personuppgiftslagen (PuL), till att lämnad information och uppgifter sparas av APPER. Läs mer om personuppgifter och personuppgiftslagen. (Extern länk.)

SODA Användardag | 7 mars i Göteborg

Välkommen till SODA Användardag den 7 mars 2018.

Maximera användandet och ta chansen att utvecklas som SODA-användare. Under en kostnadsfri kunskaps- och inspirationsdag ger vi dig en uppdatering om möjligheterna i verktyget idag och imorgon.

Till årets användardag hälsar vi både befintliga och intresserade kunder varmt välkomna. Den 7 mars träffas vi för att tillsammans diskutera vilka funktioner som borde finnas i SODA för att förenkla er administration kring samhällsorientering ännu mer. Samtidigt som vi bjuder på en del nyheter och förbättringar.

Samhällsorientering

Användardagen äger i år rum på First Hotel Kviberg Park i Göteborg (Krutvägen 2), där vi möts upp över en gemensam lunch innan presentationer och workshop börjar.

Under dagen kommer vi även fortsätta diskussionen kring hur GDPR kommer påverka vårt arbete och hur vi på effektivaste sättet löser de praktiska förändringar som kommer krävas efter den 25e maj.

Har du kollegor som inte har fått denna inbjudan? Då saknar vi troligtvis deras e-postadress. Du får gärna skicka denna inbjudan vidare till dem. Eventet är kostnadsfritt och inkluderar lunch och enklare förtäring.

Hålltider
11:45 Välkommen
12:00 Gemensam lunch
13:00 Nyheter, Önskemål samt SODA 3.5
14:00 Arbetet kring GDPR
14:30 Fika med rundvandring på arenan
15:00 Funktioner ni kanske inte vet finns…
16:00 Sammanfattning och avrundning
16:30 Avfärd in till centrala Göteborg
17:00 Räkmacka på Heaven 23

Har du några frågor kring användardagen går det bra att kontakta Fredrik via e-post fredrik.krantz@apper.se eller via telefon 031-10 70 70.

Ja, jag vill gärna delta på SODA användardag.

Namn*

Email*

Telefon*

Jag deltar på den gemensamma lunchen.
Jag deltar på den gemensamma kvällsaktiviteten (räkmacka på Heaven 23).

Vänligen meddela oss om eventuella allergier eller specialkost här.

Genom att skicka in detta formulär ger du ditt samtycke, enligt personuppgiftslagen (PuL), till att lämnad information och uppgifter sparas av APPER. Läs mer om personuppgifter och personuppgiftslagen. (Extern länk.)