Jobba med oss!

Vi har valt ett enkelt sätt att söka jobb hos oss. Du söker genom att fylla i formuläret bredvid. Inga inloggningar eller filer att ladda upp så som CV och personligt brev. Vi tror på det enkla och på mötet mellan människor.

Vi har spännande uppdrag som väntar på dig! 

Våra kunder har ett stort behov av just dig och din kompetens.

Som konsult hos oss kommer du att få arbeta med förädling, vidareutveckling och modernisering av våra kunders mest affärskritiska system. Vi är ett väl positionerat bolag med en unik kombination av kompetens som ger oss strategiska och intressanta uppdrag hos våra kunder. Hos oss får du en spännande och varierande framtid där du själv i hög grad kan påverka din utveckling och ditt resultat. Vi ägs av medarbetarna vilket också ger dig en möjlighet att på sikt bli delägare.

Din kompetens och inställning

Vi ser helst att du har erfarenhet av systemutveckling på IBM i eller IBM z med RPG, SQL eller Cobol, men om du har en liknande intressant profil är vi givtevis nyfikna. Är du lyhörd och prestigelös med ett samarbetsorienterat arbetssätt är du helt rätt person för oss. Har du dessutom en bakgrund inom bank/finans/försäkring så är det ett extra plus.

Ansök gärna i formuläret på denna sidan eller ring mig redan idag.

Ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen till oss!

Hälsningar Mikael & Kent
Stockholm | mikael.gustafsson@apper.se Telefon: 0767-77 71 57

Göteborg | kent.hellqvist@apper.se Telefon: 031-10 70 70

1 + 6 = ?