Apper-systemutvecklare

Vi söker en grym systemutvecklare!

Vi har spännande uppdrag som väntar dig!

Våra kunder har ett stort behov av just dig och din kompetens.

Som konsult hos oss kommer du att få arbeta med vidareutveckling och modernisering av våra kunders affärskritiska system. Hos oss får du en spännande och varierande framtid där du själv i hög grad kan påverka din utveckling och ditt resultat. Vi ägs av medarbetarna vilket också ger dig en möjlighet att på sikt bli delägare.

Din kompetens och inställning

Vi ser helst att du har erfarenhet av systemutveckling på IBM i eller IBM z med RPG, SQL eller Cobol. Är du lyhörd och prestigelös med ett samarbetsorienterat arbetssätt är du helt rätt person för oss. Har du dessutom en bakgrund inom bank/finans/försäkring så är det ett extra plus.

I denna ansökan samarbetar vid med Uptrail, som är en jobbtjänst med en enkel, transparent ansökan utan krav på CV.

Låter det intressant? Ansök här.